Les publicacions dels centres, a la biblioteca de l'Institut Vicens Vives  
Imprimeix

Els centres i instituts d'estudis publiquen una gran diversitat de materials de temàtiques molt variades. Les publicacions que arriben a la Coordinadora i a l'Institut Ramon Muntaner van ser exposades durant la XVIII Assemblea celebrada a Riudoms el passat 27 de febrer, per tal que tothom que hi assistís tingués constància dels materials que els altres centres elaboren. Als centres que encara no ens han fet arribar les publicacions els animem a fer-ho, ja que a més de ser exposades durant l'assemblea anual i passar a formar part del fons de la biblioteca de l'Institut Ramon Muntaner, també són difoses a través de l'Infocentres, del butlletí setmanal de l'IRM i de la revista Frontissa, que reben els centres adherits a la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana.

Com hem informat en anteriors ocasions, les publicacions que s'envien durant tot l'any a la seu de la CCEPC passen a completar el fons de la biblioteca de l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens Vives, de la Universitat Pompeu Fabra. Després de ser exposades a l'assemblea les publicacions es classifiquen en caixes i són enviades a la seu de la biblioteca, on durant l'any es catalogaran i passaran al fons permanent. Podeu consultar aquest fons fent clic aquí.

Aquest conveni es va signar en el moment en què la CCEPC s'allotjava a les instal·lacions de la UPF, i encara és vigent en aquests moments. Recordem a tots els membres dels centres i instituts d'estudis que, com a contrapartida, la biblioteca de l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens Vives de la UPF permetrà la consulta del seu fons a qualsevol investigador/a d'un centre d'estudis que ho demani, en qualitat d'"autoritzat expressament". Per a disposar d'aquesta autorització només cal que ho comuniqueu a la Coordinadora i farem els tràmits pertinents.
Publicat a Notícies | 9 maig 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació