La CCEPC participa al patronat de la Fundació puntCAT 
Imprimeix

La Junta de Govern de la CCEPC, reunida el dissabte 17 d'abril a Sabadell, acollits per la Fundació Bosch i Cardellach, va acordar proposar el seu vicepresident primer Carles Riba com a patró a la Fundació puntCAT en representació de la nostra entitat. Aquest acord recull la delegació efectuada per l'Assemblea General a la Junta de Govern.

La Fundació puntCAT es va crear l'any 2004 des de la societat civil i administra el domini d'Internet .cat, com a expressió d'una comunitat cultural. Aquest domini comptava el passat mes de desembre de 2009 amb prop de 40.000 dominis registrats. La Fundació puntCAT és una entitat sense afany de lucre i ha de destinar els seus beneficis a potenciar la societat de la informació de l'àmbit catalanoparlant.

El Patronat de la fundació té quatre membres fixes -un d'ells l'Institut d'Estudis Catalans- i d'acord amb els seus estatuts, cadascú d'aquests membres pot proposar-ne dos més. Des de l'IEC es va proposar a la CCEPC que l'àmbit dels centres d'estudis, com a xarxa implantada al territori, tingués un patró que el representi en aquesta fundació. La durada del nomenament és de dos anys.
Publicat a Notícies | 9 maig 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació