Incorporació d'edicions del centres a portals de venda per Internet 
Imprimeix

Una de les problemàtiques històriques dels centres d'estudis ha estat la distribució i comercialització de les seves publicacions. Per aquest motiu la CCEPC i l'IRM han treballat en els darrers anys amb l'objectiu de trobar el millor sistema per a la seva difusió i venda. Finalment, es va arribar a un acord amb un empresa de logística i distribució, Arclogi, de manera que les publicacions es poden adquirir a través del portal de venda a Internet del Grup Bestiari de llibreries independents.

Durant aquests últims mesos s'han anat incorporant totes les publicacions que van fer arribar els centres participants en la primera part d'aquest projecte i ja es poden visualitzar als dos portals esmentats. A més, en les fitxes de l'apartat de publicacions del portal de l'IRM hi ha sengles enllaços que remeten directament a les pàgines de venda corresponents al llibre escollit.

Properament es desenvoluparà una segona part del projecte, en què els centres que encara no hi han participat podran afegir les seves publicacions als portals.

Més informació: merce@irmu.org.
Publicat a Notícies | 11 juny 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació