Programa de Formació en Comunicació, ofert per l'Ens de Comunicació Associativa 
Imprimeix

Amb el títol genèric de "Programa de Formació en Comunicació per a l'associacionisme cultural" van tindre lloc dues jornades ofertes per l'Ens de Comunicació Associativa a les associacions adherides, com la CCEPC, que al mateix temps va oferir la possibilitat d'assistir-hi als seus centres i institut d'estudis adherits.

La primera de les jornades portava per títol "Com fer arribar al públic les programacions culturals", i es va celebrar el dissabte 2 d'octubre a la seu del CERC a Barcelona. La gent que hi va assistir va sortir-ne molt satisfeta i amb diverses eines noves per difondre les activitats dels centres d'estudis. La segona jornada es va celebrar el dimarts 5 d'octubre a la seu de TV3 i el seu títol era "Associacions i mitjans de comunicació", i potser no va ser tan reeixida de contingut com la primera jornada, però també va ser profitosa per entendre de mans d'alguns professionals de TV3 i d'altres mitjans de comunicació la importància de l'ús de les TIC també en el món dels centres i instituts d'estudis.

Si algú de vosaltres està interessat en el contingut d'aquestes jornades, pot escriure'ns al correu ccepc2@iec.cat i us farem arribar el material que se'ns va facilitar.
Publicat a Notícies | 8 novembre 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació