II Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima 
Imprimeix

Amb la voluntat de donar continuïtat a la iniciativa engegada l'any passat pel Museu Marítim de Barcelona, l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana promovem la celebració de la II Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima, que se celebrarà l'11 de desembre.

Es planteja la jornada amb una doble finalitat; per un costat, es vol que serveixi de punt de trobada i intercanvi d'idees i projectes al voltant de la història i la cultura marítima, mentre que, per l'altre, la trobada ha de permetre copsar l'estat de la qüestió i traçar unes línies de futur posant en valor que és i pot ser la recerca local en aquest camp.

La jornada constarà de diverses intervencions, com ara la que anirà a càrrec d'Enric García, de l'Observatori Permanent d'Història i Cultura Marítima de la Mediterrània del Museu Marítim, amb el títol Recursos per a la investigació, beques i ajuts. Continuarà amb diverses presentacions de recerques i de projectes de les entitats, tots ells de gran interès per a la recerca en temes marítims. Finalment, el redactor en cap de la revista ARGO, Josep Anton Trepat, explicarà el procés de redacció d'aquesta publicació especialitzada en temes marítims. Podeu consultar el programa definitiu de la II Jornada aquí.

Qui estigui interessat a assistir-hi té temps fins al 9 de desembre per formalitzar la inscripció telemàtica a través d'aquest enllaç. La inscripció és gratuïta. El dinar, optatiu, té un preu de 15 €, a pagar el mateix dia de la jornada. Per qualsevol dubte podeu escriure a l’adreça electrònica gonzalezsin@diba.cat (Inma González).
Publicat a Notícies | 1 desembre 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació