3a Trobada d'Entitats d'Estudis del Baix Llobregat 
Imprimeix

Dissabte 13 de novembre es va celebrar a la Masoveria de Can Tinturé d'Esplugues de Llobregat la 3a Trobada d'entitats d'estudis del Baix Llobregat. Aquesta trobada, que es celebra cada any i mig, està organitzada pel Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat amb la col·laboració de les més de trenta entitats d'estudis locals de la comarca. En aquesta ocasió va gaudir del suport de les entitats d'estudis d'Esplugues: el Grup d'Estudis d'Esplugues i els Amics dels Museus i del Patrimoni d'Esplugues de Llobregat.

El tema al voltant del qual va girar la trobada va ser "El voluntariat en temps de crisi", temàtica que va centrar la conferència d'Arcadi Oliveres i la taula rodona formada per membres de les entitats baixllobregatines.

Hi van assistir unes seixanta persones i la jornada es va tancar amb un dinar i una visita al nucli antic d'Esplugues de Llobregat.
Publicat a Notícies | 1 desembre 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació