XIX Assemblea General Ordinària de la CCEPC a Solsona 
Imprimeix

El dissabte 26 de febrer de 2011 va tindre lloc a Solsona, on ens va acollir el Centre d'Estudis Lacetans, la XIX Assemblea General Ordinària de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. L'assemblea es va iniciar puntualment amb els parlaments de benvinguda a càrrec de Montse Creus, presidenta del Centre d'Estudis Lacetans, de David Rodríguez, alcalde de Solsona i de Josep Santesmases, president de la CCEPC.

Posteriorment es va iniciar l'ordre del dia amb l'aprovació de l'acta de l'assemblea anterior –celebrada a Riudoms el 27 de febrer de 2010– i es continuà amb el repàs de la Memòria d'activitats de 2010 i la proposta per a aquest any. Després d'aprovar l'estat de comptes es va donar la benvinguda a la CCEPC als set nous centres adherits que es presentaven en aquesta ocasió.

Un cop clausurada l'assemblea, va començar la part més lúdica de la jornada amb una visita al Pou de Gel de Solsona, per continuar amb un dinar al restaurant El Buffi. Després de dinar, els assistents que ho van desitjar van assistir a una visita guiada al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

El nombre de centres d'estudis assistents va ser de 37, dels quals van assistir 76 representants en total, vinguts de totes les terres de parla catalana. Agraïm a tothom la seva assistència i us emplacem a assistir també a la propera assemblea, que serà la XX, sobre la qual us informarem puntualment.
Publicat a Notícies | 6 març 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació