Celebració de la I Trobada Galeusca d'Historiadors/es 
Imprimeix

Els dies 10 i 11 de desembre de 2010 va tenir lloc al Museu d'Història de Catalunya la I Trobada Galeusca d'historiadors/es: "Entre la construcció nacional i la repressió identitària". Hi van participar unes vuitanta persones i s'hi van presentar quinze comunicacions emmarcades dins els tres àmbits que estructuraven la jornada.

A banda de la qualitat de les ponències presentades, cal remarcar la participació als debats que tancaven cadascun dels tres àmbits, reflex de la necessitat d'un espai d'intercanvi entre historiadors/es dels tres territoris per revisar les línies historiogràfiques i fer-ne de noves aportacions.

L'experiència ha estat valorada molt positivament i ja s'està treballant en la seva continuïtat. Es preveu que tingui una periodicitat biennal i ara cal esperar que es concreti si la següent edició tindrà lloc a Euskadi o bé a Galícia.
Publicat a Notícies | 28 desembre 2010
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació