Novetats en el projecte de venda de llibres de centres d'estudis per Internet 
Imprimeix

Com ja sabeu, el tancament de l'Arc de Berà l'estiu passat va suposar l'estancament del projecte de venda de publicacions de centres d'estudis a Internet que, des de l'Institut Ramon Muntaner i la CCEPC, es va endegar el 2010. Tot i aquest impediment, durant aquests últims mesos s'ha fet tot el possible per servir les comandes que ens van arribar a través del portal de Bestiari mitjançant un sistema de missatgeria, per la qual cosa no s'ha deixat d'atendre ni una sola petició. És més, fins i tot s'ha observat un increment de vendes a partir del mes de desembre.

Finalment, la situació del projecte s'ha desencallat: el servei logístic ens el continua oferint Arclogi, que disposa de grans magatzems i infraestructura a un preu assequible, mentre que la distribució la podrem fer a través de Nus de Llibres, que compartirà amb el Grup Bestiari la promoció de les publicacions de centres d'estudis que es vagin incorporant. A més, aquest nou acord comporta una ampliació del projecte, ja que últimament s'està concretant la possibilitat de tenir un fons de llibres de centres d'estudis a la llibreria del Museu d'Història de Catalunya, que gestionarà el Grup Bestiari, mentre que Nus de Llibres gestionarà la participació del projecte en la Setmana del Llibre en Català.

Des de l'Institut Ramon Muntaner i la CCEPC animem a renovar el conveni als centres que ja participeu en el projecte i a incorporar-vos als que encara no ho heu fet. Per a més informació: merce@irmu.org.
Publicat a Notícies | 2 abril 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació