XVI Trobada de Centres d'Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona 
Imprimeix

El Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala va acollir el passat 9 d'abril la XVI Trobada de Centres d'Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona, organitzada pel Patronat Francesc Eiximenis de la Diputació de Girona, institució que aplega tretze centres d'estudis. El Centre d'Estudis Escalencs va exercir d'amfitrió davant les prop de cinquanta persones assistents en representació d'onze centres i instituts d'estudis gironins.

La Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i l'Institut Ramon Muntaner van tenir l'oportunitat d'exposar les novetats pel que fa als projectes actuals o els que s'han previst desenvolupar durant aquest any 2011.

El programa va incloure la presentació dels dos treballs de recerca generats a partir de les beques atorgades pel mateix Patronat Francesc Eiximenis. A continuació va tenir lloc una sessió de treball entre tots els participants, que va tractar temes vinculats al funcionament del Patronat. Tot i que es van establir les bases d'un plantejament de futur, tots s'hi van emplaçar a una nova reunió per a tractar el tema de manera específica.

Abans del dinar, Lourdes i Jordi Boix van guiar al grup assistent per una selecció dels indrets escalencs relacionats amb l'obra de l'escriptora Caterina Albert (Víctor Català).
Publicat a Notícies | 2 maig 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació