164 exemplars de publicacions dels centres d'estudis a la biblioteca de l'Institut Vicens Vives  
Imprimeix

Els centres i instituts d'estudis publiquen una gran diversitat de materials de temàtiques molt variades. Les publicacions que ens feu arribar a la Coordinadora i a l'Institut Ramon Muntaner van ser exposades durant la XIX Assemblea que es va celebrar a Solsona el passat 26 de febrer per tal que tothom que hi assistís tingués constància dels materials que els altres centres elaboren. Als centres que encara no ens feu arribar les publicacions, us animem a fer-ho, ja que a més de ser exposades durant l'assemblea anual i passar a formar part del fons de la biblioteca de l'Institut Ramon Muntaner, també són difoses a través d'aquest mateix Infocentres, del butlletí setmanal de l'IRM i de la revista Frontissa, que rebeu els centres adherits a la CCEPC.

Com us hem informat en anteriors ocasions, les publicacions que envieu durant tot l'any a la seu de la CCEPC passen a completar el fons de la biblioteca de l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens Vives, de la Universitat Pompeu Fabra. Després de ser exposades a l'assemblea les publicacions es classifiquen en caixes i són enviades a la seu de la biblioteca, on durant l'any es catalogaran i passaran al fons permanent. Podeu consultar el fons en aquest enllaç.

El conveni es va signar en el moment en què la CCEPC s'allotjava a les instal·lacions de la UPF i encara és vigent en aquests moments. Us recordem a tots els membres dels centres i instituts d'estudis que, com a contrapartida, la biblioteca de l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens Vives de la UPF permetrà la consulta del seu fons a qualsevol investigador/a d'un centre d'estudis que ho demani, en qualitat d'"autoritzat expressament". Per a disposar d'aquesta autorització només cal que ens ho comuniqueu a la Coordinadora i farem els tràmits pertinents.
Publicat a Notícies | 2 abril 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació