Pòlissa de responsabilitat civil 
Imprimeix

Com ja us vam informar a l'anterior butlletí, el dia 8 d'abril finalitzava el termini per a respondre a l'oferiment fet als centres d'estudis des de la Coordinadora, per a contractar una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil, que pugui donar cobertura a les activitats desenvolupades per les entitats adherides.
En aquests moments, s'han interessat per aquesta proposta 27 centres d'estudis. Aviat un agent de la companyia asseguradora es posarà en contacte amb cadascuna de les entitats.

Tot i que comencem aquesta nova experiència amb aquest primer grup de centres, l'oferta continuarà oberta a noves incorporacions. La CCEPC farà un seguiment del desenvolupament del servei, de la qualitat del mateix i de les incidències que pugui generar.
Publicat a Notícies | 3 maig 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació