VIII Congrés de la CCEPC: "1960-1980. Transicions i canvis" 
Imprimeix

El VIII congrés de la CCEPC, organitzat per la CCEPC, l'Institut Ramon Muntaner, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el Museu d'Història de Catalunya, ja té definides les condicions de participació i un primer esquema de l'estructura de les sessions.

El programa del congrés, que es desenvoluparà durant els dies 10, 11 i 12 de novembre, s'estructura en els següents àmbits temàtics:
  • 1. Ideologia, cultura i identitats. Estudis dels corrents, moviments o grups des de la perspectiva de la renovació davant el discurs "oficial", l'aportació de nous plantejaments, la capacitat de crear consciència col·lectiva i sensibilització social.
  • 2. Moviments socials. Estudis sobre les incidències dels moviments relacionats amb les condicions de vida i del treball. Accions dels moviments o grups en territoris concrets.
  • 3. Associacionisme i sociabilitat. Estudis sobre associacions i grups informals, les seves aportacions i incidències sobre les dinàmiques dels pobles i ciutats. Composició dels grups, procedències i continuïtats. Les accions.

El congrés s'obrirà a l'auditori del Museu d'Història de Catalunya la tarda del 10 de novembre amb una conferència inaugural i continuarà al Citilab de Cornellà, amb el desenvolupament dels diferents àmbits, els dies 11 de novembre (sessió de matí i de tarda) i 12 de novembre (sessió de matí). Completen el programa una conferència sobre la Catalunya Nord i una taula rodona.

Es podran presentar comunicacions a qualsevol dels tres àmbits del congrés enviant-les a l'adreça electrònica ccepc@iec.cat. Els terminis per a presentar aquests treballs són els següents:

-15 de juliol. Inscripció del títol de la comunicació i d'un resum de mil caràcters. El Comitè Científic comunicarà l'acceptació de la comunicació abans del 29 de juliol.
-14 d'octubre. Lliurament del text sencer de la comunicació (extensió màxima de trenta mil caràcters, notes incloses).

Les inscripcions es podran formalitzar fins el mateix dia d'inici del congrés, en les modalitats normal (50€ amb actes i 40€ sense actes) o reduïda (per a socis dels centres d'estudis, membres de l'IEC i comunicants: 30€ amb actes i 20€ sense actes).

Aviat us comunicarem el programa definitiu amb els horaris, nom dels ponents i relators i títols de les ponències i la butlleta per a formalitzar la inscripció. Us preguem que feu difusió del congrés entre els membres del vostre centre d'estudis i us animem a presentar-hi comunicacions.
Publicat a Notícies | 29 maig 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació