Formació del grup de treball per al VIIIè Congrés de la CCEPC 
Imprimeix

Després de la celebració a València del VIIè congrés de la CCEPC sobre "Els processos migratoris a les terres de parla catalana. De l'època medieval a l'actualitat", us informem de la propera organització del grup de treball que ha de decidir la temàtica del VIIIè congrés de la CCEPC que tindrà lloc el proper any 2010.

Des de la CCEPC s'anima tots els centres i instituts d'estudis a participar en aquest procés de decisió per tal d'establir una temàtica que sigui d'interès general i d'aquesta manera obrir un ventall ampli de participants al congrés.

En aquest grup de treball també es debatria el lloc i la data de celebració d'aquest esdeveniment. La participació implicaria l'assistència a una o dues reunions -no retribuïdes- de tots els membres d'aquest grup de treball a la seu de la CCEPC a Barcelona. Per participar-hi només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per correu electrònic o telèfon.
Publicat a Notícies | 16 maig 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació