Inscripcions al VIII Congrés de la CCEPC: "1960-1980. Transicions i canvis" 
Imprimeix

Com ja us hem anat informat en números anteriors, els dies 10, 11 i 12 de novembre es durà a terme a Barcelona i Cornellà el VIII Congrés de la CCEPC: "1960-1980. Transicions i canvis", organitzat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el Museu d'Història de Catalunya.

Les persones que estiguin interessades a participar en el congrés aportant-hi una comunicació tenen temps fins al 29 de juliol per realitzar una primera inscripció, en què adjuntaran el títol del treball.

Dita inscripció es podrà realitzar mitjançant el correu electrònic a l’adreça ccepc@iec.cat o bé telemàticament amb la butlleta electrònica que es troba en aquest enllaç.

Us recordem que els preus de la inscripció són de 50€ (amb actes) i de 40€ (sense actes) en la tarifa general i de 30€ (amb actes) i 20€ (sense actes) en la reduïda (per a socis dels centres d'estudis, membres de l'IEC i comunicants).

Feu clic a l'enllaç de sota per descarregar/examinar el programa definitiu amb els horaris, el nom dels ponents i dels relators i els títols de les ponències. Us preguem que feu difusió del congrés entre els membres del vostre centre d'estudis i us animem a presentar-hi comunicacions.
Publicat a Notícies | 7 juliol 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació