IV Trobada de Centres d'Estudis de les Comarques de Lleida 
Imprimeix

La Capella de la Immaculada de La Seu d'Urgell va acollir el dissabte 4 de juny els representants de 12 centres d'estudis de les comarques de Lleida i d'Andorra, en el marc de la IV Trobada de Centres d'Estudis d'aquest àmbit territorial.

Durant la jornada, organitzada per la Coordinadora, l'Institut Ramon Muntaner i l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, es van presentar les línies principals d'actuació de la CCEPC i de l'IRM, així com els nous projectes en curs de nou entitats assistents.

L'historiador Dani Cortijo va pronunciar la conferència "Història local en xarxa. Nous horitzons de recerca i difusió", que es va poder seguir en directe per internet.

Abans del dinar es va inaugurar al Centre Cívic El Passeig l'exposició "El món agrari a les terres de parla catalana", que ha estat oberta al públic fins el dia 20 de juny. El programa d'activitats programades es va tancar amb la visita a l'Espai Ermengol, comentada per en Lluís Obiols.
Publicat a Notícies | 7 juliol 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació