Adaptació dels estatuts dels centres d'estudis catalans 
Imprimeix

En diverses ocasions hem comentat la necessitat que tenen la majoria d’associacions catalanes d’adaptar els seus estatuts a la Llei 4/2008, del 24 d’abril, del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya. Fins fa poc, semblava un requisit que s’havia d’assolir abans del mes d’agost passat.

Des de la CCEPC hem comunicat que el Registre d’Associacions ha suavitzat les condicions d’aquesta modificació, i ha ampliat el termini per presentar al Registre d’Associacions l’adaptació dels estatuts fins al 31 de desembre de 2012.

Tot i que cada entitat ha d’adaptar els estatuts a la normativa i a les seves necessitats, per aclarir dubtes els centres adherits poden utilitzar el servei de suport que oferim a través de l’assessoria Talaia.
Publicat a Notícies | 31 juliol 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació