Visita a Santes Creus i a la Catalunya Nord 
Imprimeix

Durant els mesos d'estiu, l'exposició "El món agrari a les terres de parla catalana" continua la seva itinerància. Fins al 15 d'agost es podrà visitar al Reial Monestir de Santes Creus. La presentació de la mostra, organitzada amb la col·laboració del Centre d'Estudis del Gaià i el Museu d'Història de Catalunya, va tenir lloc el passat 24 de juliol amb una xerrada a càrrec de Pep Riera.

Posteriorment l'exposició recalarà a Prada de Conflent, en el marc de les XXVI Jornades sobre Cooperativisme: les Cooperatives als Territoris de Parla Catalana, organitzades per la Fundació Roca i Galès i la Universitat Catalana d'Estiu. La inauguració es durà a terme el 17 d'agost a les 5 de la tarda i es podrà visitar fins al dia 24 del mateix mes.

La segona parada de la itinerància de l'exposició a la Catalunya del Nord es farà a Elna (el Rosselló), amb la col·laboració de l'associació Terra dels Avis. L'exposició serà visitable a l'Ajuntament d'Elna des del 29 d'agost fins al 17 de setembre i es clourà el mateix dia 17 amb el cicle de conferències El viatge en el patrimoni agrícola del Rosselló.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 31 juliol 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació