Itinerància i presentació del catàleg 
Imprimeix

L’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” no ha fet vacances. Durant els mesos d’agost i setembre ha visitat Santes Creus, Prada de Conflent, Elna i Lleida. Amb motiu de la pròxima estada a l'Espluga de Francolí presentarem el catàleg de l'exposició.

A Prada de Conflent (17 al 24 d’agost), la mostra es va programar dins el marc de la Universitat Catalana d’Estiu i de les XXVI Jornades sobre Cooperativisme, organitzades aquestes per la Fundació Roca i Galès.

Seguint el petit circuit per la Catalunya del Nord, va ser al vestíbul de l’Ajuntament d’Elna del 29 d’agost al 17 de setembre, acollida per l’entitat Terra dels avis i acompanyada del cicle de sis conferències “El viatge en el patrimoni agrícola del Roselló”, impartides en català i en francès.

Del 29 de setembre al 2 d’octubre s’ha pogut veure al recinte firal de Lleida, en el marc de la Fira de Sant Miquel.

La següent parada de l’exposició serà a l’Espluga de Francolí, del 7 d’octubre al 6 de novembre, acollida per la Fundació Lluís Carulla – Museu de la Vida Rural, col·laboradors del projecte. Coincidint amb aquesta estada a l’Espluga, el dia 28 d’octubre a les 19 hores es presentarà el catàleg de l’exposició, que en aquests moments tenim a impremta. Us farem arribar la invitació a aquest acte a totes les persones i entitats que heu col·laborat amb el projecte així com a tots els centres d’estudis de la CCEPC. Si no hi podeu assistir us trametrem un exemplar del catàleg.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 1 octubre 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació