Visita a Torroella i Igualada 
Imprimeix

El divendres 25 de novembre es va inaugurar l'exposició a la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí, acollida per l'Associació de Masos de Torroella de Montgrí i L'Estartit i Can Quintana. Museu de la Mediterrània, en el marc de la celebració de la Fira de Sant Andreu de la mateixa localitat.

El dissabte 26 de desembre va tenir lloc la conferència "Ara fa cent anys... Els masos nous d'en Robert. Una gran transformació de la Plana", a càrrec d'Antoni Roviras, Ramon Ripoll i Marciano Cárdaba.L'exposició romandrà oberta al públic a Torroella de Montgrí fins al 12 de desembre.

La primera visita de l'exposició durant l'any 2012 serà al Museu de la Pell d'Igualada, acollida pel Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada des del 13 de gener fins al 19 de febrer, i coincidirà amb la I Trobada de Centres d'Estudis de l'Anoia.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 8 desembre 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació