V Trobada d'entitats de recerca local i comarcal del Maresme 
Imprimeix

El Grup de Recerca la Filferrada va acollir en el marc del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt la V Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme. Aquesta edició, celebrada el dissabte 3 de desembre, girava al voltant de la temàtica "El Maresme i la conflictivitat bèl·lica" i va comptar amb l'assistència d'una seixantena d'inscrits.

Obrí la jornada la conferència d'Albert Ciller "Associacionisme obrer vilassarenc: tasca social i cultural en contextos conflictius" i a continuació s'hi van exposar les quinze comunicacions presentades a la trobada, la majoria de les quals relacionades amb la Guerra Civil. Gran part d'aquests treballs obren noves línies de recerca a la comarca i plantegen la necessitat del treball en xarxa.

Després del dinar, la jornada es va tancar amb una visita als diferents espais vinculats a l'associacionisme obrer vilassarenc.
Publicat a Notícies | 8 desembre 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació