Jornades sobre "Comunicació i patrimoni cultural" 
Imprimeix

Aquest any estem incidint en les eines de difusió i comunicació de les entitats. Durant el mes de novembre us vam oferir les dues jornades organitzades per l'Ens de Comunicació Associativa. Ara hem tingut l'oportunitat de col·laborar amb l'entitat Taula de Comunicació en l'organització de les seves VIII Jornades de Comunicació que, sota el títol "Comunicació i patrimoni cultural", se celebren al Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10 de Barcelona) els dies 14 de desembre (sessions de matí i de tarda) i 15 de desembre (sessió de matí).

Els objectius de la jornada són:

-Analitzar el panorama actual quant a la relació entre els mitjans de comunicació i el món de la cultura i les sinèrgies que s'estableixen entre ambdós sectors.
-Reflexionar sobre les perspectives de futur d'ambdós móns (cultura i comunicació), tenint en compte les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
-Conèixer exemples de bones pràctiques tant pel que fa a les estratègies comunicatives dutes a terme des del sector cultural com dels mitjans de comunicació que aposten per fer difusió del patrimoni cultural.
-Intercanviar experiències i punts de vista entre professionals de la comunicació i professionals de la cultura tot buscant punts de connexió i oportunitats de cooperació

Les sessions s'estructuren en ponències i taules rodones. La inscripció és gratuïta i inclou el dinar, però cal formalitzar-la abans del dia 12 de desembre a través del formulari que trobareu aquí.
Publicat a Notícies | 8 desembre 2011
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació