Nou número dels "Plecs d’història local" 
Imprimeix

Aquest mes de febrer s’ha publicat el número 144 dels Plecs d’història local, suplement d’història local de la revista L’Avenç editat per l’Institut Ramon Muntaner. El dossier porta per títol Noves propostes d’aproximació al patrimoni des dels centres d’estudis, i compta amb un editorial de Victòria Almuni i de M. Carme Jiménez.

El primer dels articles, “Els centres d’estudis i el patrimoni. Una proposta: les comissions cíviques de patrimoni”, va a càrrec de Carles Riba i Romeva, mentre que Esther Hachuel s’encarrega de la segona aportació, “La Comissió Cívica del Patrimoni del Baix Llobregat”, i Victòria Almuni i Josep Francesc Moragrega Font de l’última, “La Comissió Cívica del Patrimoni de les Terres de l’Ebre”.

L’apartat de patrimoni es dedica a la reedició de l’obra Els castells catalans per part Rafael Dalmau editor, i va a càrrec de Joan Fuguet Sans. Com sempre, el suplement es complementa amb les habituals seccions de ressenyes bibliogràfiques, tria de novetats i noticiari.

Podeu consultar el text complet d'aquest número, així com els anteriors, al web http://www.sre.urv.es/irmu/plecs/
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació