Itinerància i oferiment d'una segona còpia de la mostra sobre el món agrari 
Imprimeix

Inauguració de la mostra a Igualada
Fins al dia 19 de febrer l'exposició "El món agrari a les terres de parla catalana" es pot veure al Museu de la Pell d'Igualada, acollida pel Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada. La programació va coincidir amb la 1a Trobada de Recerca de l'Anoia. Després viatjarà a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, els dies 17, 18 i 19 de març. La segona còpia començarà la seva itinerància al Museu de les Terres de l'Ebre, a Amposta, on estarà oberta al públic des del dia 9 de març fins a l'1 d'abril.

Oferiment.– En aquests moments ja tenim la segona còpia de l'exposició acabada. Per poder començar a definir el doble circuit d'itinerància per als anys 2012 i 2013 hem fet públiques les bases que regularan la cessió de l'exposició. Les entitats o institucions que la vulguin programar tindran de termini fins el 29 de febrer per fer-nos arribar les seves peticions de programació.

Les entitats promotores de l'exposició han tingut en compte l'aportació feta al projecte per entitats i institucions que hi ha col·laborat i per aquest motiu, aquest esforç es compensa amb unes millors condicions per a programar l'exposició.

Ja ens estan arribant força peticions i caldrà definir uns recorreguts que facilitin el transport, l'aprofitament de recursos i la importància que pot assolir l'exposició a cada lloc. Aquests recorreguts quedaran definits i es faran públics els primers dies del mes de març.

A l'apartat dedicat al projecte del món agrari dins el portal de l'IRM hi trobareu les bases, el full de demanda i una breu fitxa tècnica. Per a qualsevol altre dubte o suggeriment, contacteu amb la CCEPC (tel. 93 324 95 95, ext.131, a/e ccepc@iec.cat).
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 12 febrer 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació