Número 22 de la revista "Frontissa" 
Imprimeix

Segurament ja heu rebut a la seu de la vostra entitat el número 22 de la nostra revista semestral Frontissa, corresponent al mes de desembre de 2011. En aquest número trobareu, entre d'altres, els articles dedicats al Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca, a la Institució Catalana d'Estudis Agraris, a Benigne Marquès i Sala i a l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya, a més de les seccions dedicades a les novetats bibliogràfiques i a les notícies generades per la Coordinadora i l'Institut Ramon Muntaner. El podeu descarregar en format PDF des d'aquesta pàgina.

El passat 23 de gener el consell de redacció de la revista es va reunir per establir els continguts dels números 23 i 24, corresponents als mesos de juny i desembre de 2012.

Us recordem que és molt important que ens feu arribar les vostres publicacions per fer-ne difusió al butlletí i a la revista.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació