Assemblees Ordinària i Extraordinària de la CCEPC 
Imprimeix

Centre de Lectura de Reus
Aquest any celebrem l'Assemblea General de la Coordinadora a Reus, acollits pel Centre de Lectura, el dissabte 25 de febrer. El programa d'activitats que hem fet arribar a tots els centres d'estudis adherits inclou els temes a tractar a les sessions Ordinària i Extraordinària.

Durant l'Assemblea Ordinària es farà el balanç de les activitats desenvolupades durant l'any 2011, es presentarà el tancament de l'exercici econòmic es farà una proposta de programa d'activitats i de pressupost pel 2012 i s'aprovarà l'adhesió de quatre centres d'estudis. A l'Assemblea Extraordinària aprovarem el Reglament de Règim Intern de la CCEPC i es procedirà a la renovació de la meitat dels càrrecs a Junta de Govern.

Com sempre, tancarem la jornada amb el tradicional dinar i una visita al Centre de Lectura. El termini per confirmar l'assistència i els dinars finalitza el 22 de febrer.
Publicat a Notícies | 12 febrer 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació