La mostra del món agrari visita Amposta i Mollerussa 
Imprimeix

Aquest mes de març ha començat la itinerància d’una segona còpia de l’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana”, la qual cosa permetrà que la mostra, realitzada per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural, es vegi simultàniament en dos emplaçaments alhora.

D’aquesta manera, una de les còpies es podrà visitar al recentment inaugurat Museu de les Terres de l’Ebre, d’Amposta. La inauguració de l’exposició va tenir lloc el divendres 9 de març i s’hi podrà visitar fins al 8 d’abril. Com a esdeveniment relacionat, el 22 de març es farà la presentació del llibre ¡Viva el sindicato! Pagesos a les Terres de l’Ebre (1939-1944), a càrrec de l'autor, Antoni Gavaldà.

L’altra còpia de l’exposició es podrà visitar a la sala 1 del Pavelló Firal de Mollerussa els dies 17, 18 i 19 de març, amb motiu de la Fira de Sant Josep d’aquesta població. La inauguració de la mostra, que anirà a càrrec de Jordi Sala, Director General del Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i Josep Santesmases, president de la CCEPC i vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner, es farà el dissabte 17 de març a les 6 de la tarda i es clourà amb la xerrada “Agricultura i reg: paisatge i societat en evolució”, a càrrec de Maribel Pedrol, directora de l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, i Felip Domènech, responsable d’aigua de la Unió de Pagesos de Catalunya. L’assistència a l'acte és gratuïta, prèvia inscripció a l’adreça jornades@fmr.cat o al telèfon 973 22 93 60.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 16 març 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació