La mostra sobre el món agrari, a Sabadell i Falset 
Imprimeix

El dia 8 de març, amb la programació a Amposta de la segona còpia de l’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana”, es va iniciar el doble circuit itinerant. El mes d'abril les dues còpies de l'exposició han viatjat a Sabadell i a Falset.

La còpia A, finalitzada la seva programació a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, es va traslladar a la Masia de Can Déu de Sabadell, acollida per l'Obra Social Unnim, patrocinadora del projecte, on es podrà veure fins al 17 de juny.

La còpia B va deixar les instal·lacions del Museu de les Terres de l'Ebre a Amposta i s'allotjarà al Celler Cooperatiu de la Cooperativa Agrícola Falset-Marçà, a Falset, fins al 10 de maig, coincidint amb els actes de celebració del centenari de la cooperativa.

Us informarem puntualment dels actes d'inauguració i de les activitats paral·leles que s'hi puguin organitzar.

Disseny dels itineraris

Finalitzat el dia 29 de febrer el termini per a la recepció de peticions de programació de l'exposició, vam rebre prop de quaranta demandes. Tot i que la majoria d'entitats ens van fer arribar tres opcions de dates de programació, moltes d'aquestes coincidien totalment o parcialment. Hem pogut quadrar més de la meitat de les sol·licituds i la resta ho anem fem a poc a poc per oferir les dates lliures a les entitats que resten pendents de programar, de les quals esperem la resposta per poder fer el següent oferiment de dates. Calculem que en pocs dies podrem fer públic el calendari tancat de les itineràncies del període 2012-2013.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 5 maig 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació