V Trobada de Centres d’Estudis de les Comarques de Lleida 
Imprimeix

Una quarantena de persones, en representació de nou centres d'estudis, van assistir el dissabte 30 de juny a la V Trobada de Centres d’Estudis de les Comarques de Lleida, celebrada a la sala nova de la Societat el Foment de Sant Martí de Maldà-Riucorb (l’Urgell).

La jornada, organitzada per la CCEPC, l’Institut Ramon Muntaner i el Grup de Recerques de les Terres de Ponent, va transcórrer segons el programa establert: presentació del projecte Hospitals, a càrrec de Joan Busqueta (UdL), informació sobre els projectes de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i de l'Institut Ramon Muntaner i la presentació de projectes de l’any 2012 dels centres d'estudis de les comarques de Lleida. Va tancar la sessió la taula rodona “Present i futur digital: difusió i edició”, amb Lluís Foix, periodista, i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters, que van compartir amb els assistents els seus posicionaments davant les possibilitats que ofereix l'entorn digital aplicat a la comunicació i a l'edició.

Després del dinar es va fer una visita guiada a Thafos. M, una necròpolis experimental, i a l’Espai Amenós, obra artística singular.

La VI Trobada de Centres d'Estudis de les Comarques de Lleida tindrà lloc el 2013 a Pont de Suert, comptant amb el Centre d'Estudis Ribagorçans com a amfitrions.
Publicat a Notícies | 8 juliol 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació