20è aniversari de la CCEPC 
Imprimeix

Des de la Junta de Govern de la CCEPC no es volia deixar passar, tot i les dificultats econòmiques actuals, l'ocasió de celebrar que el dia 6 de juny d'ara fa vint anys, a la ciutat de Vic, 23 centres d'estudis van constituir la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana.

És per això que es va organitzar un senzill acte commemoratiu el divendres 22 de juny a la sala d'actes del Palau Marc, seu de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es volia compartir aquesta celebració amb els centres d'estudis adherits, amb tots els membres de l'actual i de les anteriors juntes de govern i amb les persones, les entitats i les institucions que han col·laborat o han donat suport a la Coordinadora durant aquest vint anys, molt especialment amb l'equip humà de l'Institut Ramon Muntaner.

Ens hi vam trobar una cinquantena de persones, en representació de 24 centres d'estudis de gairebé la totalitat del nostre àmbit territorial d'actuació. Presidí l'acte l'Honorable Ferran Mascarell, conseller de Cultura i soci d'un dels nostres centres adherits, que va valorar molt positivament la tasca desenvolupada per la CCEPC durant aquest vint anys.

L'acte es va obrir amb la projecció d'un audiovisual que recull les fites més importants d’aquest camí fet, des dels objectius fundacionals a la realitat actual, saltejat amb entrevistes realitzades durant l'últim Recercat a diferents membres dels centres adherits. Després dels parlaments de Mercè Renom, primera presidenta de la Coordinadora, de Josep Santesmases, actual president i del Conseller de Cultura, es va oferir una copa de cava al pati del palau.
Publicat a Notícies | 8 juliol 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació