‘Plecs d’història local’, núm. 147 
Imprimeix


Aquest mes de novembre surt un nou número, el 147, dels Plecs d’història local, suplement d’història local de la revista L’Avenç, editat per l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC.

El número està dedicat a la premsa local històrica i conté un article de Jaume Guillamet, Francesc-Andreu Martínez i Arnau Company sobre la premsa comarcal; un estudi de cas de l’evolució històrica de la premsa a Girona i Figueres, a càrrec de Lluís Costa; i una aproximació a la premsa històrica vigatana de David Cao. A l’apartat de Patrimoni, Josep Fàbregas explica l’estat de la qüestió de la digitalització de la premsa històrica catalana en l’actualitat, per acabar amb els apartats habituals de ressenyes i novetats bibliogràfiques, agenda i noticiari.

Els pròxims dies trobareu la publicació, juntament amb l’edició en paper de la revista L’Avenç i en format digital, a l’adreça http://www.sre.urv.es/irmu/plecs/.
Publicat a Notícies | 4 novembre 2012
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació