Canvi de data del VIII Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs 
Imprimeix

Estudis transpirinencsLes dates definitives de la celebració del VIII Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs són els dies 27, 28 i 29 de setembre de 2013. El Col·loqui, que se celebrarà a Núria (el Ripollès), se centra en l’estudi de la incidència de la religió als Pirineus al llarg de la història des de perspectives diverses i actuals (antropologia, etnologia, història, art i patrimoni, economia i turisme cultural, política, organització territorial, etc.).

En aquesta ocasió el col·loqui s’estructura en dos àmbits, als quals es podran presentar comunicacions (Àmbit 1: Paisatges de la religió: cultura material i immaterial vinculada a la religió als Pirineus i Àmbit 2: La religió en la història pirinenca: continuïtats i ruptures) i en la taula rodona “Religió, patrimoni i poder”.

Els interessats a participar-hi mitjançant la presentació d’una comunicació als dos àmbits poden enviar les seves propostes en forma de resum, amb una extensió màxima d’entre 500 i 2.000 caràcters. El termini de presentació és el 15 de juliol de 2013. Cal trametre el resum a l’adreça de correu electrònic pineda@irmu.org. El termini per lliurar el text definitiu, que haurà de tenir una extensió d’entre 21.000 i 25.000 caràcters, és el dia 2 de setembre de 2013.

El preu de la inscripció general serà de 60 € i el de la inscripció reduïda —per a membres de centres d’estudis i estudiants— serà de 40 €. El preu dóna dret a les actes, als dinars de dissabte i diumenge, al cremallera i a les activitats complementàries que es programin.

La inscripció es podrà fer per via ordinària (fent arribat la butlleta per correu o correu electrònic) o per via electrònica (mitjançant la butlleta que trobareu a www.irmu.org) abans del 25 de setembre de 2013.

Organitza: Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, Patronat Francesc Eiximenis – Diputació de Girona, Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, Centre d’Estudis Ribagorçans i Institut Ramon Muntaner.
Publicat a Notícies | 2 febrer 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació