Presentació de "Els jocs en la història" 
Imprimeix

En el marc de la jornada Els jocs en la història. Patrimoni, turisme i festa, que es va dur a terme a Tarragona, es va presentar la publicació Els jocs en la història. Les societats a través del joc, que recull les intervencions de la jornada del mateix nom que es va fer l'abril de 2008 a Tàrrega (l'Urgell).

La publicació, coeditada per Aeditors i l'Institut Ramon Muntaner, aplega les ponències, comunicacions i pòsters realitzats per estudiosos dels jocs tradicionals, com ara Joseba Etxebeste, Pere Lavega, Biel Pubill, Fernando Maestro o M. Carme Queralt, entre d'altres.

Podeu consultar el sumari complet de la publicació al portal de l'Institut Ramon Muntaner. Si hi esteu interessats, el podeu demanar enviant un correu electrònic a l'adreça carles@irmu.org. El seu preu és de 14 €.
Publicat a Notícies | 17 maig 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació