La signatura electrònica, necessària per a la tramitació telemàtica de les subvencions del Departament de Cultura 
Imprimeix

Com ja sabeu, des de l’any 2012 les subvencions del Departament de Cultura es tramiten a través de la finestreta única de l’OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural). Com a novetat, aquest 2013 totes les subvencions hauran de ser tramitades telemàticament; per tant, és molt important que algun representant de la vostra entitat disposi de signatura electrònica per poder presentar la sol·licitud. No s’admetran sol·licituds en paper.

Les subvencions no sortiran fins que no hi hagi un nou pressupost de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa podeu aprofitar aquests propers dos mesos per tramitar la vostra signatura electrònica.

La signatura electrònica es pot tramitar a diferents organismes, entre els quals els Serveis Territorials de Cultura i alguns Consells Comarcals.

Aquesta signatura digital només serveix per a persones físiques, per això cal que la tinguin el secretari de l’entitat o aquelles persones autoritzades legalment a fer tràmits administratius. Caldrà que es personin en algun dels organismes anteriorment relacionats, ja que han de presentar el DNI i hauran de signar. Té una validesa de quatre anys i es pot renovar per internet per quatre anys més.

Per a més informació: http://www.idcat.cat.
Publicat a Notícies | 2 febrer 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació