Adhesió a Coop 57 
Imprimeix

El passat mes de desembre la CCEPC va ser acceptada com a sòcia de Coop 57, una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que es dedica a recollir estalvi popular per finançar projectes d’economia social i solidària. Coop57 té dos tipus de socis:

-Socis de serveis. Poden fer aportacions econòmiques a Coop57 i rebre préstecs. Han de ser entitats d’economia social i solidària. La CCEPC entraria dins aquest grup.
-Socis col·laboradors. Són bàsicament persones que fan aportacions econòmiques a Coop57, però no poden rebre préstecs.

Per fer-se sòcies de serveis de Coop57, les entitats han de passar una avaluació per garantir que s’adeqüin als seus criteris ètics i socials. En moments com aquests en què les entitats pateixen problemes de finançament i de disponibilitat a la tresoreria, us animem a conèixer Coop 57 com a alternativa als serveis bancaris tradicionals.
Publicat a Notícies | 2 febrer 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació