Es posa en marxa el Carnet Recercat 
Imprimeix

El proppassat 4 de març es va posar en marxa el Carnet Recercat. El seu objectiu és crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges als associats dels centres d’estudis en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.

Ja ens hem posat en contacte amb la majoria d’entitats de la CCEPC sol·licitant que ens feu arribar una base de dades amb els noms i cognoms dels socis i els NIF per poder generar els carnets. Els primers centres que ho han fet ja han rebut els carnets impresos. Us mantindrem informats dels descomptes a través del portal irmu.org i dels butlletins mensuals que anirem enviant.

Des d’aquí volem fer arribar el nostre agraïment a tots aquells organismes, institucions i empreses que han volgut participar en el projecte, i deixem la porta oberta a anar incorporant tots aquells que vulguin afegir-se a la iniciativa, que pot ser molt beneficiosa en ambdós sentits.

També ens podeu ajudar a aconseguir avantatges en institucions i empreses del vostre territori que estiguin interessades a participar en el projecte. Només cal que ens passeu el contacte i nosaltres realitzarem els tràmits.

Per poder accedir als descomptes només cal que presenteu el vostre Carnet Recercat o que seguiu les instruccions indicades. Gaudiu-ne!
Publicat a Notícies | 7 març 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació