Les colonitzacions de terres dels segles XIX i XX, a ‘Plecs d’història local’ 
Imprimeix

El passat mes de febrer s’ha editat el número 148 dels Plecs d’història local, suplement d’història local de la revista L’Avenç editat per l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC.

El número està dedicat a les colonitzacions de terres als territoris de parla catalana durant els segles XIX i XX i compta amb sengles articles dedicats als Masos Nous de Robert, a la plana Baixa del Ter, a càrrec de Joan Serra i Antoni Roviras; a la colònia agrícola del Montgó (Xàbia i Dènia, Marina Alta), a càrrec de Joaquim Bolufer; al Poblenou del Delta, a càrrec d’Emeteri Fabregat, i, finalment, a la colònia agrícola de Graugés, a Avià, a càrrec de Josep Noguera i Canal.

A més de les aportacions del dossier, també hi trobareu les seccions habituals de ressenyes, novetats bibliogràfiques i noticiari.

El podeu consultar o descarregar en format PDF en aquest enllaç.
Publicat a Notícies | 7 març 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació