L’Assemblea General de la CCEPC reuneix representants de 34 centres 
Imprimeix

Malgrat les condicions climatològiques, representants de 34 centres d’estudis van ser presents a Lleida, el 23 de febrer passat, a la XXI Assemblea General Ordinària de la CCEPC, que aquest any va ser acollida per l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Durant l’esmorzar previ a l’assemblea vam comptar amb la l’assistència del director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Sr. Josep Borrell. Les paraules de benvinguda van anar a càrrec del director de l’IEI, Sr. Josep M. Solé i Sabaté, que va oferir la institució als centres.

A l’assemblea es van aprovar les memòries de l’any 2012 (activitats i execució del pressupost) i es van acordar els programes d’actuació i el pressupost per l’any 2013. Cal destacar la preparació del IX Congrés de la CCEPC, que s’enfocarà sobre la implantació dels Decrets de Nova Planta i tindrà lloc el febrer de 2014 a Cervera; l’organització a partir d’aquesta primavera d’un cicle de conferències sobre la transició; el plantejament d’una nova exposició itinerant i l’ampliació de l’oferta per a subscriure pòlisses de responsabilitat civil per part dels centres a través de la Coordinadora.

L’Institut Ramon Muntaner també va exposar els principals eixos d’actuació i va fer el primer lliurament dels carnets Recercat, adreçat als socis de centres d’estudis.

La sessió a l’IEI es va tancar amb una presentació del Museu Nacional d’Art de Catalunya, institució que vol obrir-se a col·lectius com el nostre. La sessió de la tarda va continuar amb el tradicional dinar i una visita al Museu de Lleida Diocesà i Comarcal.
Publicat a Notícies | 7 març 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació