Pòlisses de responsabilitat civil 
Imprimeix

Els centres d’estudis adherits a la CCEPC haureu rebut recentment una carta on us comunicàvem l’acord signat amb Arç Serveis Integrals d’Assegurances per oferir-vos la contractació de pòlisses de responsabilitat civil.

L’acord respon a la necessitat de millorar el servei que ens oferia Catalana Occident i ampliar el ventall de serveis als centres (pòlisses d’accidents, de responsabilitat de les Juntes Directives, etc). Arç és una cooperativa que funciona sota el plantejament d’economia social i solidària i actua a tot l’estat i Andorra. L’acord amb la CCEPC té l’objectiu d’oferir preus cooperatius i una gestió d’acord amb uns valors que compartim.

Les pòlisses que ofereix Arç no estan subjectes a una clàusula de pòlissa mínima i s’adapten al servei contractat. Tot i ampliant-ne la cobertura, creiem que els preus seran més ajustats. Considerant que alguns centres d’estudis podeu estar satisfets amb el servei ofert per Catalana Occident, no anul·larem l’acord amb aquesta asseguradora. A partir d’ara, però, podreu triar entre aquestes dues opcions.

Amb la carta us adjuntàvem una tarja de la persona que atendrà personalment els centres de la CCEPC. Us convidem a visitar www.arccoop.coop, on trobareu més informació. A la CCEPC també estem al vostre servei per aclarir-vos qualsevol dubte.
Publicat a Notícies | 14 abril 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació