Informació dels descomptes del Carnet Recercat 
Imprimeix

Com ja sabeu, el passat mes de març es posà en marxa el Carnet Recercat. El seu objectiu és crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges als associats dels centres d’estudis en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.

Si voleu informar-vos dels descomptes i promocions del carnet Recercat, els podeu consultar aquí. Actualment hi ha 27 entitats que hi col·laboren, entre les quals el Carnet 3C, el Museu de la Vida Rural, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i els Hotels Husa, entre d’altres.

A mesura que anem incorporant nous descomptes i promocions us n’anirem informant a través d’una newsletter mensual, en què trobareu totes les novetats referents al carnet.
Publicat a Notícies | 14 abril 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació