Adhesió a l'Ens de Comunicació Associativa 
Imprimeix

La CCEPC s'ha adherit a l'Ens de Comunicació Associativa. Aquesta entitat és una confederació sense ànim de lucre fundada per federacions culturals catalanes (la majoria d'elles de l'àmbit de la cultura popular) creada per visualitzar llurs activitats i per generar espais de debat i d'intercanvi entre elles.

L'ECA ofereix, entre altres coses, la difusió als mitjans de comunicació de les diferents activitats que les federacions duen a terme. A tal efecte, s'elabora per a cada proposta un pla de comunicació als mitjans i un informe final com a resultat del treball realitzat. Entre els seus objectius es contempla:

-Possibilitar la major visibilitat pública possible de les accions i propostes protagonitzades per les federacions membres.
-Generar espais de diàleg, de debat i de reflexió al voltant de la problemàtica i situació associativa, amb l'objectiu de generar un corpus teòric que sigui d’utilitat per millorar i fer progressar el moviment associatiu, en l'àmbit d'actuació preferentment demogràfic de parla catalana.

El passat dia 10 de març va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de l'ECA, a la qual ja va assistir la CCEPC.
Publicat a Notícies | 9 abril 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació