Mort de Julià Lladó i Gràcia 
Imprimeix

El dia 3 de maig, a l’edat de 84 anys, va morir en Julià Lladó, membre actiu del Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell i membre de la junta de la CCEPC.

Les seves ganes de treballar en bé d’Argentona les va compartir amb les d’articular el Maresme des del treball dels centres d’estudis i altres entitats culturals de la comarca. Amatent a cercar contactes de persones i grups que en el seu àmbit local treballessin per la difusió del patrimoni, de la història, del coneixement obtingut a partir de la recerca, va ser una de les persones clau en l’arrencada de les trobades anuals del Maresme, de les qual ja s’han celebrat sis edicions.

Però més enllà de la seva dedicació territorial, en Julià feia cinc anys que era vocal de la junta directiva de la CCEPC. A l’assemblea del 2012 celebrada a Reus va tornar a presentar la seva candidatura per renovar el càrrec.

Gairebé mai va deixar de venir a les reunions a les que acudia acompanyat de la seva muller. Sempre assistia a les activitats convocades per la CCEPC i l’IRMU i feia fotografies dels actes, que posteriorment enviava, en un gest que era un compendi de la seva actitud de col·laboració, en un exercici de bondat, d’opinió reflexiva, de delicadesa en el tracte i de bon humor.

El trobarem a faltar guardant-ne el record i l’exemple.
Publicat a Notícies | 5 juny 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació