Ampliació del termini per presentar comunicacions al IX Congrés de la CCEPC 
Imprimeix

S’ha ampliat el termini per a la presentació de propostes de comunicació al congrés “Després de les Noves Plantes: canvis i continuïtats a les terres de parla catalana”, que tindrà lloc a Cervera els dies 21 i 22 de febrer de 2014. La nova data per a presentar el títol i un resum d’un màxim de mil caràcters és el dilluns 4 de novembre.

Us recordem que es podran presentar comunicacions a qualsevol dels quatre àmbits del congrés i que fins al 10 de gener de 2014 s’haurà de lliurar el text sencer de la comunicació (extensió màxima de trenta mil caràcters, notes incloses).

Emmarcat en els actes del tricentenari dels fets de 1714, el IX Congrés de la CCEPC –organitzat per la CCEPC, l’Institut Ramon Muntaner, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Paeria de Cervera– vol promoure i posar en comú la recerca feta des de la perspectiva del món local sobre el que va significar la ruptura de les Noves Plantes, allà on van ser aplicades, i sobre la transcendència de les transformacions polítiques, econòmiques,socials i culturals que van viure i protagonitzar al llarg del segle XVIII les successives generacions de persones que habitaren el conjunt dels territoris de parla catalana, atenent als canvis i les continuïtats.

S’han previst quatre àmbits per aplegar estudis temàtics i biogràfics relacionats amb les propostes de cada un d’ells:
  1. Sistema polític i elits locals: règim municipal, hisendes locals i fiscalitat
  2. Una economia en transformació: especialitzacions productives, xarxes comercials i dinàmiques gremials
  3. Transformacions socials i conflictivitat: mobilitat social, xarxes de relació familiar i espais de sociabilitat
  4. Cultura popular i renovació de les idees: llengua, ensenyament, producció científica i literària
Es podran presentar comunicacions a qualsevol dels quatre àmbits del congrés, durant els terminis següents:
  • 4 de novembre de 2013. Inscripció del títol de la comunicació i resum de mil caràcters
  • 10 de gener de 2014. Lliurament del text sencer de la comunicació (extensió màxima de trenta mil caràcters, notes incloses)
Per a la recepció de textos i informació sobre el congrés, us podeu posar en contacte amb la CCEPC a l’adreça electrònica i al telèfon indicats a la capçalera. Descarregueu el targetó per reenviar-lo o imprimir-lo fent clic aquí.
Publicat a Notícies | 12 octubre 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació