Congrés Obert – Cicle de conferències “1960-1980. Transicions i canvis a les terres de parla catalana” 
Imprimeix

Durant el mes de novembre i fins a mitjan desembre es desenvolupa en diferents localitats el Congrés Obert, cicle de 22 conferències organitzat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya. Les conferències giren al voltant de les temàtiques tractades al congrés “1960-1980. Transicions i canvis a les terres de parla catalana”, celebrat a Barcelona i a Cornellà de Llobregat el novembre de 2011.

A continuació us oferim el programa, que podeu descarregar sencer, amb detall dels horaris i les adreces, fent clic aquí.

 • Manresa (Bages). Centre Cultural El Casino. 26 de novembre de 2013
  Francesc Xavier Domènech (UAB): “Antifranquisme, catalanisme i canvi polític (1956 – 1977)”.
  Acull la conferència: Centre d’Estudis del Bages.
 • Avià (Berguedà). Ateneu d’Avià. 30 de novembre de 2013. Robert Bernad: “L’Assemblea de Catalunya (1971-1982). 40 anys després”. Acull la conferència: Centre d’Estudis d’Avià.
 • Vila-rodona (Alt Camp). Casal de Vila-rodona. 30 de novembre de 2013
  Josep Santesmases: “Democràcia i transició avançades: dels espais recreatius de la Cooperativa a la constitució del Casal”. Acull la conferència: Centre d’Estudis del Gaià.
 • Gavà (Baix Llobregat). Local Social de l’Associació Veïnal del barri Centre. 5 de desembre de 2013. Josep Campmany: “Moviments ecologistes al Baix Llobregat durant la transició”. Acull la conferència: Centre d’Estudis de Gavà
 • Barcelona (Barcelonès). Auditori Centre Cultural Can Fabra. 9 de desembre de 2013.
  Eulàlia Vintró (UB): “Dones i transició democràtica a Catalunya”. Acull la conferència: Centre d’Estudis Ignasi Iglésias.
 • Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Centre Cívic Mas Lluí. 10 de desembre de 2013. José Fernández / Elionor Sellés: “La lluita per l’urbanisme democràtic al Baix Llobregat durant la transició”. Acull la conferència: Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.
 • Barcelona (Barcelonès). Auditori Centre Cultural Can Fabra. 10 de desembre de 2013. Martí Marín (UAB): “Transició democràtica a Catalunya”. Acull la conferència: Tot Història Associació Cultural.
 • Argentona (Maresme). Saló de Pedra. 12 de desembre de 2013. Francesc Xavier Domènech (UAB): “Antifranquisme, catalanisme i canvi polític (1956-1977)”. Acull la conferència: Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell.
 • Móra la Nova (Ribera d’Ebre). Sala de Plens de l’Ajuntament. 12 de desembre de 2013. Isabel Segura: “Dones i transició democràtica a Catalunya”. Acull la conferència: Institut Ramon Muntaner.
 • Borriana (Plana Baixa). Local social de l’ABC. 30 de novembre de 2013. Joan Garí (Escriptor. Col·laborador de l’Ara, El País i El Temps): “La Transició al País Valencià vista des del món de l’associacionisme cívic i cultural”. Acull la conferència: Agrupació Borrianenca de Cultura.
Publicat a Notícies | 17 novembre 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació