Trobada d’Entitats d’Estudi del Vallès 
Imprimeix

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) va acollir el dissabte 21 de setembre la primera Trobada d’Entitats d’Estudi del Vallès, que va tenir lloc a la sala d’actes del Centre Cívic La Marineta (Plaça de l’Església, 7) de Mollet del Vallès.

Organitzada per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i el CEM, va aplegar els centres d’estudis i altres entitats de recerca del Vallès Oriental i del Vallès Occidental amb l’objectiu de potenciar les xarxes de col·laboració i els projectes conjunts de tot el Vallès.

Durant les sessions del matí es van fer els torns de presentació de la vintena d’entitats assistents, una conferència sobre el Vallès a càrrec de Vicenç Relats i Ramon Vilageliu, director i editor de la revista Vallesos, i un espai d’exposició de publicacions i materials de les entitats. Després del dinar es va programar una interessant visita al Museu Abelló.

Aviat es farà una nova convocatòria de reunió amb les entitats del Vallès per a valorar aquesta primera trobada i poder establir les pautes que marcaran les següents edicions.
Publicat a Notícies | 12 octubre 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació