Curs de formació a través de l'Ens de l'Associacionisme Cultural 
Imprimeix

Un cop més, des de l’Ens de l’Associacionisme Cultural, entitat de la que forma part la CCEPC, us oferim un curs de formació adreçat a entitats culturals. El dissabte dia 19 d’octubre al matí i a la seu de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires (c/ de València 558, 6è 1a, Barcelona) tindrà lloc un curs de formació sobre assegurances i protecció de dades.

Us recordem que les entitats membres de l’ENS, com ara les que estan adherides a la CCEPC, tenen una subvenció del 100% del cost. Tanmateix caldrà dipositar una fiança de 20 € que seran retornats el mateix dia del curs al c/c 0081 5494 21 0001079111, especificant el nom de la persona assistent, de l’entitat a què pertany i el concepte en el moment d’inscriure-s’hi.

Podeu fer la inscripció directament al web de l’ENS, o bé per correu electrònic a info@ens.cat. Als centres adherits a la CCEPC ja us hem fet una tramesa electrònica adjuntant el programa detallat de l’activitat.
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació