VII Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme 
Imprimeix

El dissabte 26 d’octubre va tenir lloc al Museu Municipal de Nàutica del Masnou la VII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme. Aquest any l’amfitrió ha estat l’Ajuntament del Masnou.

A l’acte d’obertura Rosa Almuzara i Enric Subiñà van fer un recordatori de Julià Lladó, un dels principals impulsors de les trobades, que ens va deixar el passat mes de maig.

La temàtica tractada durant la jornada ha estat “La Guerra de Successió i les seves conseqüències: el segle XVIII al Maresme”. La resposta a la crida de recerca col·lectiva ha estat molt bona i durant el matí es van donar a conèixer les tretze comunicacions presentades. Després va tenir lloc la conferència “La Guerra de Successió a Catalunya”, a càrrec d’Agustí Alcoberro, director del Museu d’Història de Catalunya.
Publicat a Notícies | 17 novembre 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació