Adhesió de l'Institut d'Estudis del Baix Cinca 
Imprimeix

L'Institut d'Estudis del Baix Cinca - IEA s'ha adherit recentment a la CCEPC. Es tracta d'una entitat col·laboradora de l'Institut d'Estudis Altoaragonesos i es va fundar l'any 1989 amb la finalitat de defensar i divulgar el patrimoni cultural i lingüístic de la comarca del Baix Cinca. Té la seva seu principal a Fraga.

Al seu espai virtual podeu trobar informació sobre els seus objectius, la seva junta, les seccions (publicacions, llengua i patrimoni) i les dades de contacte.

La pàgina d'inici ens ofereix informació sobre l'estat de la llengua catalana a l'Aragó i també un enllaç directe a diverses notícies sobre el tema. Cal destacar l'apartat Edicions, on es poden trobar diverses publicacions pròpies de l'IEBC -com ara el seu Anuari Cinga- i també publicacions relacionades amb el territori de la comarca del Baix Cinca. Totes aquestes publicacions es poden adquirir per Internet.

Com a enllaç destacat apareix la informació sobre les Beques d'Investigació "Amanda Llebot" que atorga anualment aquesta entitat.

La creació del seu espai web va comptar amb l'ajut de la Institució de les Lletres Catalanes per a la creació o renovació d'espais web sobre literatura catalana l'any 2006.
Publicat a Notícies | 16 febrer 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació