Nou centre adherit a la Coordinadora 
Imprimeix

El darrer centre d'estudis que s'ha adherit a la CCEPC és el Centre de Recerques del Pla d'Urgell "Mascançà", que es va presentar oficialment el dia 9 de maig a Mollerussa i que ha pres el nom de l'antiga denominació de la zona del Pla d'Urgell.

El centre neix fruit de la iniciativa d'un grup de gent vinculada a la revista Barret Picat de Linyola i té la intenció d'aglutinar totes aquelles persones estudioses de la comarca del Pla d'Urgell en totes les seves vessants -històrica, natural, geogràfica, etc.-.

En el seu bloc fan cinc cèntims de la seva creació i dels seus objectius i principis. El Centre de Recerques del Pla d'Urgell fa especial incidència en la seva relació amb els altres centres d'estudis de parla catalana i en la relació fluida que es vol establir amb la CCEPC i l'IRM.
Publicat a Notícies | 17 maig 2009
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació