Les assemblees Ordinària i Extraordinària de la CCEPC, el 12 de març a Sant Just Desvern  
Imprimeix

Can Ginestar de Sant Just Desvern acollirà l’assemblea de la CCEPC.
La CCEPC convoca l’Assemblea de la Coordinadora 2016, que aquest any tindrà lloc a Sant Just Desvern (Baix Llobregat) el dissabte 12 de març, acollida pel Centre d’Estudis Santjustencs.

Aquest any celebrem l’Assemblea General Ordinària i l’Assemblea General Extraordinària, on cal renovar la meitat dels càrrecs de la Junta de Govern de la CCEPC.

Podeu descarregar la següent documentació:
  • Convocatòria de les Assemblees i programa de la jornada. Clic aquí
    Com cada any, clourem la jornada amb un dinar. Per a una òptima previsió logística, cal que ens confirmeu la vostra assistència dins els terminis establerts.
  • Document informatiu sobre l’Assemblea General Extraordinària i el procediment per a la presentació de candidatures i, si s’escau, la posterior votació. Clic aquí
    Fa dos anys vam aprovar el Reglament de Règim Intern (RGI) de la CCEPC i aquesta és la primera vegada que posem en marxa la possibilitat de vot no presencial. Som conscients que ens hem d’adaptar a aquesta situació i el fet d’haver-nos d’estrenar en aquesta possibilitat, fa que aquesta vegada els terminis per exercir el vot no presencial siguin molt curts.
  • Papereta de presentació de candidatures als càrrecs de Junta de Govern. Clic aquí

Aquesta mateixa documentació ja ha estat enviada per correu postal, afegint-hi un petit sobre de votació, que heu de guardar per si arribat el moment es presentessin més candidatures que càrrecs a cobrir. Segons estableix el RGI, si acabat el termini per a la presentació de candidatures aquestes no superen els llocs a cobrir, s’aprovarà una candidatura conjunta per aclamació.

Si rebéssim més candidatures que càrrecs a cobrir, caldria fer-hi una votació. En aquest cas, us informaríem per correu electrònic i us hi afegiríem la butlleta de votació amb les candidatures a triar. Només caldria imprimir el document, seleccionar els candidats i enviar el full de vot a dins el sobre petit que ara us hem enviat.

Al començament de l’Assemblea Extraordinària faríem públics els centres d’estudis amb votació per correu i s’introduirien els sobres de vots tancats a l’urna. Conscients que els terminis són curts, a més de la tramesa postal de vot, els centres d’estudis ens podran enviar el vot per correu electrònic. Aquesta documentació romandrà secreta i serà custodiada pel secretari tècnic de la CCEPC. En qualsevol cas, la votació electrònica no substitueix la tramesa postal de vot.

Per agilitzar el programa de l’Assemblea, aquest any us enviarem amb temps l’Acta de l’Assemblea anterior i la documentació relacionada amb la memòria 2015 i el programa d’activitats i pressupost del 2016. D’aquesta manera, durant el transcurs de l’Assemblea només ens centrarem en aquells temes que representin una novetat (us avancem que aquest any n’hi ha uns quants).

Si teniu cap dubte o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica o el telèfon indicats a la capçalera.
Publicat a Notícies | 17 febrer 2016
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació